Kuinka monta konferenssi finalistit jäähyväiset joukkueen kapteeni ja alkaa maalivahti seuraavissa kesällä? Kuinka monta managereita konferenssin finalistit ovat valmiita myöntämään, että päästä pahimman yli, he ehkä vilistää takaisin muutaman metrin ja saada käynnissä aloittaa?

"Emme halua ottaa mitään taaksepäin liikettä organisaatiossamme. Mutta joskus et altistaa itsesi ehkä ottaa puoli askelta takaisin kestää pari askelta eteenpäin ", sanoi GM Doug Armstrong, Boston Globe.

Pohjimmiltaan mitä hän puhuu siirtävään johtajarooleihin - ja joissakin tapauksissa jää aikaa - suuri kokoelma alle 30 pelaajaa, jotka nyt hallitsevat Bluesin lista.

Tämä on joukkueen Alex Pietrangelo, joka voisi olla seuraava kapteeni. Se on joukkue youngins Colton Parayko, Robby Fabbri ja Jaden Schwartz. Se Vladimir Tarasenko tiimi, tietenkin, ja nyt se on Jake Allen joukkue.

Vuonna yhteyksien katkaiseminen David Backes, Troy Brouwer ja Brian Elliott, Blues leikata siteet paljon kokemusta ja joitakin todella kunnioittaa ääniä huoneessa. Joten osa juonittelua tällä kaudella on, jos nuorten pelaajien lisäämään tai lykätä jäljellä eläinlääkärit roster kuten Paul Stastny, Scottie Upshall ja David Perron.