Tyson Barrie ja Colorado Avalanche hajauttamat ulos asiansa eteen välimiehen perjantaina. Osapuolilla oli 48-tunnin hash ulos ratkaistua ennen välimiehen ilmestyi päätöstä. Yhdennellätoista hetkellä, AVS ja Barrie ilmoitti uuden nelivuotisen, $ 22 miljoonan dollarin sopimuksen, per Elliotte Friedman Sportsnet.

Menemättä välimiesmenettelyssä kuulemisista molemmat osapuolet esittivät tarjouksia. Barrie leiri halusivat yhden vuoden sopimuksen arvoltaan $ 6-miljoonaa. Avalanche torjua kanssa kahden vuoden keskimääräinen vuotuinen arvo $ 4.125 miljoonan.

Välimiesmenettely kuulo ovat tunnetusti hankalia pelaaja tiimeineen kuin kummallakin puolella osoittaa, miksi pelaaja ja ei kannata rahaa he haluavat. Mitä tapahtui Barrie kuuloa ei aiheuttanut merkittäviä repeämä, että ne eivät päässeet sopimukseen paljon ennen ratkaisun.

Barrie, 25, laati Colorado kolmannella kierroksella (64. yleinen) vuoden 2009 luonnoksen. Vuonna 264 NHL pelejä pelataan, puolustaja on 40 maalia ja 153 pistettä. Kulunut kausi, hän oli eniten pisteitä puolustaja on Avalanche, ja viides yleinen joukkue, jossa on 49 pistettä. Hän johti AVS 21 valtapelistä pistettä.

Barrie allekirjoitettu, AVS ovat hoitaneet kaikki jäljellä RFA sopimuksia. Per General Fanager, joukkue on 43 50 sopimusmahdollisuuksien kirjoihin ja vain $ 959.407 korkki tilaa työskennellä.