De kagen begynder at få temmelig slank omkring denne tid af året, så vidt frie agenter går, men der er stadig et par fyre, der måske kunne hjælpe dig ud en lille smule.

Fyre som Jiri Hudler virkelig burde have en NHL kontrakt nu. Jiri Tlusty stadig ikke har en kontrakt. Måske er det en Jiri ting? Heller ikke Jakub Nakladal eller Cody Hodgson, selv om. Så der går på, at teori. Disse er fyre, der er værd at tage en risiko på på dette tidspunkt, ærligt. Hvis de vil tage kort penge eller færre år, end de ville have, sige, for en måned siden, de er værd at spille på. Giv dem noget i nabolaget af Justin Schultz "1,4 millioner $ for et år" kontrakt, og du sandsynligvis ikke ender beklager denne beslutning.

På den anden side er der fyre som Kris Russell, der stadig ikke har job, og det er måske et tegn NHL teams bliver klogere om, hvordan de håndterer disse ting i almindelighed.

De ting med Hudler især forbløffer mig. Hvis de lade Jiri Hudler - hvis 176 point binder ham til 35th i scoring i de seneste tre sæsoner - få en kontrakt, måske disse hold er ikke så smart. Ja, han vil være 33 i januar, men Patrick Sharp har samme antal point i de sidste tre sæsoner, og er et år ældre. Hvis Sharp havde været en UFA denne sommer, ville listen over hold, der forsøger at underskrive ham den 1. juli være så længe din arm.

Nogen er tilbøjelige til at få en stjæle på et vilkårligt antal af disse lav profil frie agenter denne sene i sommeren. Og på dette tidspunkt, kan det bare være en trænings-lejr invitere. Temmelig vanvittigt.