Torstaina Gorton allekirjoitti Brandon Pirri on yhden vuoden, $ 1.1 miljoonan sopimuksen rajaaminen kesällä, jossa hän lisäsi surmasi edullinen vedot jotka tulevat matalan riskin ja mahdollisesti korkean palkkion yritysostoja.

Toistaiseksi tänä kesänä, New York Rangers hävisi Keith Yandle, Dan Boyle, Viktor Stålberg ja Eric Staal (joka oli vuokra, joka ei ole kiinni ympärillä ensiksi) vapaan viraston ja Derick Brassard ja seitsemäs kierroksen pick kaupan kautta. Se on tuonut Mika Zibanejad ja toisen kierroksen pick kaupan kautta samoin, ja lisäsi UFAs Pirri, Jimmy Vesey, Josh Jooris, Nathan Gerbe, Michael Grabner, Adam Clendening, Michael Paliotta ja John Gilmour. Ehkä mikään näistä kaverit työtä, mutta vaikka muutama heistä eivät, se on voitto joukkue, joka on ikuisesti törmäämättä vasten korkki katto.

Yksi asia, joka menee mainitsemattomat kyseisessä kaupassa Ottawa on se, että se pelasti Rangers lähes $ 2.4 miljoonaa kantta vasten. Vesey-ja-Pirri rahaa, voisi sanoa. Rangers voitti että kauppa ei vain siksi he saivat verrattavissa pelaaja kaveri myönsivät, joka on myös paljon nuorempi, mutta koska ne vapautuvat että rahaa kuin hyvin.