Osa sunnuntai-iltana tuntui tuttu, katsomassa punakka, puristi asettamalla esim tasakäynti Dallas Cowboys omistajan Jerry Jones hänen matkalla postgame pukuhuoneeseen. Edessä ja takana, pelaajat gravitated välillä hiljaisuutta ja levoton pulista. Keskellä yhdistelmä laaja-vastaanotin Terrance Williams, joka ei päästä pois lähdekokoelman viimeisen sekunnin kenttä-tavoite yritys, katkaisevat hänen kävellä kanssa törkeys.

Tämä oli yleinen osa. Rivoja itsearvioinnin ja pukuhuoneessa hurina pettyneenä. Saat hetken kuluttua sunnuntaina 20-19, koti-aukko menetys New York Giants, se kutsui muistoja on 4-12 tyytymättömyyden viime kaudella, kun pelejä etäännytty viikoittain ja Jones marssivat uumenissa stadioneilla hionta viilun pois hänen hampaansa.

Mutta tämä oli vain viikko 1. playoff toiveita ei ollut litistynyt. Kiehuvan olisi häviävät. Ja kuin yö kului, Kääntöpuoli kaiken tämän turhautumista syntyi. Cowboys "valittaa 0-1 on erilainen kuin viime kauden tuttu deflaation. Toisin kuin monet viime vuoden tappiot, tämä oli peli Dallas mielestä olisi pitänyt voittaa - ei voinut voittaa. Tämä on pukuhuoneessa, joka on hyvin perehtynyt ero.