Reebok NHL Pelipaidat eteenpäin Chris Kelly odotetaan miss 6-8 kuukautta sen jälkeen, kun ne murtuvat vasen reisiluu ensimmäisen jakson 5-3 menetys Dallas Stars klo TD Garden tiistaina.

Kelly jätti 01:40 peliin ja kuljetettiin Massachusetts General Hospital. Hän leikkaukseen keskiviikkona. Voit valmistaa Boston Bruins Pelipaita ensi peli.

Kelly, joka oli kaksi maalia 11 pelejä, ei osunut ennen kuin hän meni alas lähellä Stars penkki ja tarttui hänen vasen jalka.

"No, toivon, että voimme jotenkin kompensoida hänen menetys, mutta mielestäni ihmiset tulevat ymmärtämään, kuinka tärkeä hän on meidän jääkiekko seuran, ei vain jäällä, mutta myös pukuhuone ja ympärillä joukkue" Bruins valmentaja Claude Julien. "Hän on mies, joka on erittäin arvostettu hänen joukkuetoverinsa, ja jäällä hän on antanut meille kaikki olemme pyytäneet.

"Hän on liikuttaa kaikissa eri asennoissa, ei sano sanaakaan, vaan viihtyy mahdollisuus pelata niissä paikkoja, jotka olemme hänet. Hän oli erittäin monipuolinen soitin, joka todella laskettavissa. Epäilemättä hän jättää väliin. "