Chicago Cubs voitti World Series keskiviikkoiltana. Ne voitti sen eeppinen, uskomatonta, uskomatonta muoti. He voitti sen ylimääräisen-sisävuoro ralli, joka seurasi epätodennäköinen kotiin ajaa, että ajoivat hionta paluun että kaikki melded yhdessä herkullista keittoa baseball hulluus joka rikkoi sydän Cleveland Indians. Game 7 - ja 112. World Series - jää parhaita koskaan.

Sata kahdeksan vuoden kurjuuden - Billy vuohien ja mustat kissat ja Bartman, sekä bleacher pummeja ja rikki unelmat, kirous, joka ei ollut koskaan todellista mutta aina tuntui - oli kukistettu keskiviikkona. Cubs voittaa intiaanit, 8-7, vuonna 10. pelivuoro on antanut-you-kaiken Game 7. Chicagon vietetään kuin se ei ole aikaisemmin. Kaupunki Cleveland suri ehkä kaikkein lohdutonta menetys vielä, tikari aivan yhtä terävä laukaus, taajuusmuuttajan ja Fumble.

Tämä oli mainostettu suurin baseball-peli niin kauan kuin kukaan voi muistaa, Matchup pakkaus enemmän gravitas kuin Game 7 2004 ALCS, Game 7 2001 World Series, ensimmäisen pelin takaisin, kun 9/11, Game 7 1986 World Series - yksi kypsä historiallisia vaikutuksia ei vain siksi, että Cubs "luvulla ilman mestaruus mutta intiaanien putki häpeä, 68 vuoden ajan käynnissä 69.