Montreal Canadiens asettaa NHL kirjaa lauantai-iltana, rikkomatta 1975-76 Buffalo Sabres "merkki eniten voittoja aloittaa kausi. Ihmiset käyttävät Reebok NHL Pelipaidat katsomaan ottelun kentällä.

9-0-0 Habs ovat paras joukkue jääkiekko juuri nyt, vaikka niiden 5-3 voittaa Toronto Maple Leafs ei ole jättänyt joukkueen tyytyväisiä. "On mukavaa, mutta olemme sitä mieltä, kuten meidän peli on viime pelit on ehkä ollut liukastumisen vähän ja meidän täytyy saada takaisin raiteilleen kanssa dominoi hallussapito peli", sanoi kapteeni Max Pacioretty. Tutkimusten mukaan Montreal Canadiens Pelipaita on suosittu.

Ne NHL Awards voitti viime kaudella olisi pitänyt päättyä keskustelua; mutta vain siinä tapauksessa olemassa mitään lollygaggers, hänen seitsemän käynnistyy tällä kaudella ovat osoittaneet, miksi hinta on paras maalivahti maailmassa.

Hinta on kaksi shutouts aikana putki, ja ei ollut sallittua enemmän kuin kaksi maalia, kunnes lauantain taistelu Toronto Maple Leafs. Hän voi antaa anteeksi: Habs luopui 52 laukausta ja teki 49 säästää, hänestä tuli ensimmäinen Canadiens maalivahti täytyy tehdä 49 säästää Kotihalli 25 vuodenaikoina.

Se on aika helppo yhtälö: Kun olet paras maalivahti maailmassa, haluat antaa hänelle lyijyä. Joten Canadiens voineet saada pelin ensimmäinen tavoite kahdeksan yhdeksästä voittaa, ja he johtivat jälkeen ensimmäisen jakson seitsemän näistä kahdeksasta. Viime kaudella Habs olivat 15-3-3 kun johtava jälkeen ensimmäisen jakson, joten he hyppivät joukkueiden aikaisemmin ansiosta hyökkäykseen kipinä heillä on ollut.