Patrick Kane ja Jonathan Toews kukin oli tavoite ja auttaa johtamaan Chicago Blackhawks 4-2 voiton Los Angeles maanantai-iltana, katkaiseva Kings "seitsemän pelin voittoputken. On olemassa paljon faneja kuluvat Reebok NHL Pelipaidat.

Kane teki sitoa se 2, sitten perustaa Teuvo Teräväinen n tiebreaking tavoite kolmannella kuin Chicagon sijoitettiin kolme maalia viimeisen jakson. Uskon, voit valmistaa Chicago Blackhawks Pelipaita katsomaan peliä.

Otettuaan Toews "pass, Artem Anisimov lisäsi lyhyen handed irtautuneen maalin 1:33 vasemmalle loppuun pisteytys, ja Blackhawks päättyi kahden pelin dia. Toews sai viides tavoite viisi peliä jälkeen ei pisteytystä avaavassa seitsemän kilpailuihin auttaa Chicago voittaa kuudennen suoraan kotona.

Alec Martinez teki hänen ensimmäinen tavoite kauden ja anže kopitar sai neljännen myöhään ensimmäisellä kaudella antaa Kings 2-1. Chicagon Corey Crawford teki 33 säästää ja Los Angeles "Jonathan Quick pysähtyi 22 laukausta.

Blackhawks piti Kings kuuma linja Tyler Toffoli, Jeff Carter ja Milan Lucic pois scoresheet. Tämä trio oli yhdistää 12 maalia ja yhdeksän avustaa viiden edellisen pelejä.