Koska Capitals ovat rullattu kautta ohi 19 pelejä, Connolly on havaittu kiireellisesti niiltä, ​​jotka olivat joukkue, joka voitti Presidents 'Trophy viime kauden, mutta epäonnistui jälleen edetä ohi toisella kierroksella Stanley Cup Playoffs. Ihmiset, jotka tukevat niitä ostaisi Reebok NHL Pelipaidat kulumista.

Se on tosiasia, että on ollut takana Capitals pään koko kauden. Heidän roster luultavasti näyttää paljon erilainen ensi kauden T. J. Oshie, Karl Alzner, Justin Williams ja Daniel Winnik tarkoitus tulla rajoittamaton vapaa aineet 1. heinäkuuta ja Capitals tuskin on palkkakatto tilaa pitää ne kaikki. He tietävät tämä on se tämä tämä ryhmä pelaajia, riippumatta siitä, ovatko he voittaa Capitals "ensimmäinen Stanley Cup mestaruuden tällä kaudella. Niinpä he olivat poljinta kaksi kuukautta ja ei ole aikomusta päästää ylös. Joten, yhä useammat ihmiset tukevat niitä, ja Washington Capitals Pelipaita ovat suosittuja fanien keskuudessa.

Kukaan ei moiti Capitals haluaa playoffs alkoi tällä viikolla. 78 pistettä, ne seitsemän pistettä edellä Columbus Blue Jackets ja Penguins ensimmäisen paikka Metropolitan Division ja itäisen konferenssin. Blue Jackets ja Penguins on kullakin kaksi peliä kädessä, joten ehkä sijoitukset ovat lähempänä kuin ne näyttävät.