Myöhään viime viikolla, Jakub Voráček allekirjoitti mojova jatkosopimuksen Philadelphia Flyers, jotka tekivät hänestä pelaaja, jolla on 10. korkein cap osuma liigassa. Philadelphia Flyers on paljon faneja tukea, monet fanit kuluvat Reebok NHL Pelipaidat kun on pelejä.

Nämä ovat kolme liittyvien mutta erillisten ajatuksia, jotka kaikki tarkoita, että Voracek ei ole "arvoinen" jollakin tavalla. Mutta jopa perustason, jos uskot näin on, tämä oli yksi niistä sopimuksista, jotka oli väistämätön, koska hän laittaa ylös pistettä, ajaa pelata, ja pysyy terveenä. Voracek on 189 pistettä hänen viimeisen 212 pelejä - hyvä 10th liigassa yli että venytys, ja 14. vuonna pistettä per peli - joiden hallussa osuus, joka ei ole kastettu alle 52,8 prosenttia viimeisen kolmen kauden. Hän on myös jäänyt tasan nolla pelejä tuolloin. Se on pelaaja tarjoaa merkittävää arvoa, vaikka hän olisi vain hop-pitkin eliittipelaaja, jota hän ei ole.

Lyhyesti, Voracek on erittäin, erittäin hyvä, ja käsitys, että hän on tuote leikkii Giroux, kun ymmärrettävää, ei ole kovin reilua häntä. Hän ja Giroux muodostaa tappava kumppanuus, on varma, mutta se ei johdu Giroux kuljettaa vettä.

Toivoen hän voi olla hyvä suorituskyky tulevaisuudessa ja voit ostaa Philadelphia Flyers Pelipaita itse ensi peleissä.