Muutaman viime vuodenaikaa, Los Angeles Kings oli itse kuvattuja torakoita NHL, ilmeisen mahdotonta poistaa vaikka kuinka dire olosuhteet. Los Angeles Kings on suosittu fanien keskuudessa. Reebok NHL Pelipaidat ovat kuumia myynnissä markkinoilla.

Facing voitettavat peleissä Kings hävisi 4-2 Edmonton Oilers 7. huhtikuuta ja eliminoitiin väitteen Stanley Cupin pudotuspelit kanssa 3-1 tappio Calgary Flames kaksi päivää myöhemmin. Se oli ensimmäinen kerta, kun puolustava Cup mestari ei tehdä postseason jälkeen Carolina Hurricanes vuonna 2007. Voimme nähdä monia faneja kuluvat Los Angeles Kings Pelipaita alalla.

Vammoja ja off-ice kysymyksiä puolustukseen yhdistettynä liikakäyttöä maalivahti Jonathan Quick ja puolustaja Drew Doughty lopulta maksaa Kings.

"Tällä kaudella olimme kaikki vaikeuksia löytää että tietyt 'se' tai mitä haluat kutsua sitä ympäri vuoden," Kings pääjohtaja Dean Lombardi sanoi. "Ja kun se oli ohi, kun Edmonton ja Calgary, luulen todellisuus on saimme mitä me ansaitsemme, ja meillä kukaan sääliksi ... joka kerta luulimme menevät pois, koska tiesimme miten voittaa tai olisimme olleet suurissa peleissä ennen, hyvin, niin ei tapahtunut. Mutta nyt voimme oppia tästä."