Chabot oli goaltending valmentaja Edmonton Oilers vuodesta 2009 2014. Hän pelasi NHL viisi vuodenaikaa, viettää aikaa Montreal Canadiens, Philadelphia Flyers ja Los Angeles Kings. Lisäksi Reebok NHL Pelipaidat ovat suosittuja ihmisten keskuudessa.

Kun Calgary Flames haluavat swing vauhtia niiden puolesta, valmentaja Bob Hartley valittiin aloittaa maalivahti Karri Ramo Game 2 parin Western Conference toisen kierroksen sarja vastaan ​​Anaheim Ducks. Kanssa Ramo, joka pelaa paljon aggressiivisemmin tyyliä kuin Game 1 käynnistin Jonas Hiller, Ducks oli tehtävä oikaisu. Mutta niin teki Flames mukaan Frederic Chabot. Voimme nähdä ne kuluvat Calgary Flames Pelipaita näyttävät erittäin komea.

"Ei ole helppoa tehdä, kun sinulla on kaksi maalivahtien hyvin erilaisia ​​tyylejä on kovempi tehdä oikaisu ja se osoitti alussa peli" Chabot sanoi. "Kun Ramo Calgary on suojella hänen takapuolelle. Hän on melko hyvä ampujan, mutta hän haastaa avoinna mahdollisuuksia enemmän kuin keskimäärin kaveri, joten ne täytyy varmistaa, että ne yrittävät eliminoida heikko-puolella mahdollisuuksia."

Kyllä, jos myös pelaa NHL urheilua, ja haluavat tietää uutisia, ota keskittyä meille, kiitos!