Johan Franzen on 6-4, 230-kiloinen ruotsalainen muuli joka on pelannut 600 pelejä Detroit Red Wings, koska tulossa NHL 2005-06. Vuodesta 2007-09, hän oli yksi hallitseva playoff esiintyjät miesmuistiin: 59 pistettä 51 pelejä, Detroit voitti kaksi konferenssin otsikot ja Stanley Cup. Faneille, jotka tukevat häntä olisi Reebok NHL Pelipaidat.

Detroit Red Wings on NHL joukkue NHL, koti sijaitsee kaupungin Detroit, Michigan. Detroit Red Wings on perustettu vuonna 1926, se on yksi kuudesta NHL seurat perustettu aloitettu. Detroit Red Wings NHL mestaruuden Yhdysvalloissa saada eniten joukkue, on 11 kertaa voittanut Stanley Cupin. Ihmiset kuten pelissä NHL, ja kuluminen Detroit Red Wings Pelipaita pelata.

Franzen loukkaantui sijoitukset blindside osuma Rob Klinkhammer tammikuu 6 Näiden Edmonton Oilers. Se oli hänen viimeinen peli 2014-15 kauden. Kuinka yritti aloittaa luistelu uudelleen, hän kertoi tuskallinen tarinoita hänen jälkeisten aivotärähdyksen oireita, kuten se, että hän ei voinut leikkiä hänen nuori poikansa yli kaksi minuuttia kerrallaan.

Ja tietenkin, hän hilpeä: Todistaja hänen viime uistelu Gustav Nyqvist Mike Babcock lakanat.