San Jose Sharksin pääjohtaja Doug Wilson ja päävalmentaja Peter DeBoer ilmoittivat tänään, että Steve Spott toimii toisena apulaisvalmentajana DeBoerin henkilökunnalle. Reebok NHL Pelipaidat on myydyin parhaiten kaikissa myymälöissä, fanit ovat edelleen täydellisessä soturissa, ja ne ovat upotettu NHL-finaalissa.

Spott, 47, viimeksi vietti vuoden 2014-15 kauden assistenttina valmentajana Toronto Maple Leafsille. "Olen innoissani työskennellä Stevein kanssa uudelleen", sanoi DeBoer. "Meillä on hyvä suhde ja hän on kasvanut merkittävästi valmentajana seitsemän vuoden aikana, koska olemme viimein työskennelleet yhdessä. Olemme erittäin onnekkaita, että hän oli käytettävissä." Hänellä on San Jose Sharks Pelipaita nimensä kanssa.

Toronton syntyperäinen Spott vietti kaksi vuodenaikaa Maple Leafs -organisaation kanssa, joka toimi Maple Leafsin American Hockey League (AHL) -yhteisön Toronto Marliesin päävalmentajana vuosina 2013-14. Hän johti joukkueen ennätykseksi 45-25-2-4, voitti Pohjois-divisioonan otsikon ja voitti paikan Länsi-konferenssin finaalissa, jossa Marlies rupesi seitsemään peleihin Calder Cupin voittajille Texas Starsille.