Ei ole uutta nähdä New York Rangersin oikea siipi Martin St. Louis jäädä jään jälkeen käytännössä kauemmin kuin mikään hänen joukkuetoverinsa, kuten hän teki maanantaina ja tiistaina. Hän on rakentanut potentiaalisen Hall of Fame jatkaa jatkuvasti työstää hänen pelin, ammunta kiekkoa kiekon jälkeen kiekon hioa hänen paras taito. Nykyään yhä useammat ihmiset, kuten hän, ja ostamaan Reebok NHL Pelipaidat tukemaan häntä.

Tällä viikolla St. Louis on kuitenkin omaksunut yksimielisen lähestymistavan ylimääräiseen työhön, jonka hän on tehnyt ennen ja jälkeen käytännön valmisteluja itäisen konferenssin toisen kierroksen sarjan vastaan ​​Washington Capitals, joka alkaa torstaina Madison Square Garden. Voit ostaa St. Louis Blues Pelipaita

"Minun on tehtävä enemmän", St. Louis sanoi käytännön tiistaina. "Toivon, että tämä sarja vaikuttaisi enemmän kuin ensimmäisellä kierroksella."

Jos hän pystyy, se varmasti parantaisi Rangersin mahdollisuuksia siirtyä Itä-konferenssin loppuotteluun toiselle suoralle vuodelle.

Toivomme, että hän voi tulla paremmaksi ja paremmaksi ja voittaa pelin seuraavalla kerralla.