Viime viikon lopulla Jakub Voracek allekirjoitti rankan sopimuksen jatkamisen Philadelphia Flyersin kanssa, mikä teki hänestä pelaajan, jolla on kymmenenneksi suurin korkki ottelussa liigassa. Philadelphia Flyers, jolla on paljon faneja, monet fanit käyttävät Reebok NHL Pelipaidat, kun heillä on pelejä.

Nämä ovat kolme asiaan liittyvää, mutta erillistä ideoita, jotka kaikki viittaavat siihen, että Voracek ei ole "arvoinen" jollakin tavalla. Mutta jos olet sitä mieltä, se oli yksi niistä sopimuksista, jotka olisivat väistämättömiä, koska hän asettaa pisteitä, ajaa leikkiä ja pysyy terveinä. Voracekilla on 189 pistettä viimeisimmistä 212 ottelustaan ​​- hyvä kymmenes liigassa liigassa ja 14 pistettä per peli - ja hallussapito, joka ei ole laskenut alle 52,8 prosenttiin viimeisten kolmen vuoden aikana. Hän on myös jäänyt täsmälleen nollaan. Se on pelaaja, jolla on merkittävää arvoa, vaikka hän olisikin vain hop-along elitistiselle pelaajalle, jota hän ei ole.

Lyhyesti sanottuna, Voracek on erittäin hyvä, ja käsitys siitä, että hän on Giroux'in kanssa pelaavan tuotteen ymmärrettävyys, ei ole niin reilua hänelle. Hän ja Giroux muodostavat tappavan kumppanuuden varmasti, mutta ei siksi, että Giroux kantaa vettä.

Toivoen, että hänellä on hyviä tuloksia tulevaisuudessa, ja voit ostaa Philadelphia Flyers Pelipaita itsellesi seuraaville peleille.