Odotetaan, että Phil Kessel aikoo saavuttaa uudet ja jännittävät hyökkäävät korkeudet Pittsburgh Penguinsin kanssa. Fanit ovat hulluja aaltoilla Reebok NHL Pelipaidat. Hänen uransa parhaat tulokset saavutettiin vuosina 2011-12: 37 maalia ja 45 pelaajaa 82 pistettä 82 ottelussa.

On myös odotettavissa, että Phil Kessel ei ehkä heti löytänyt sovitusta pingviinien kanssa. Valmentaja Mike Johnston aloittaa hänet Sidney Crosbyin kanssa leirissä, mutta kukaan ei ole yllättynyt, jos hän asettuu Evgeni Malkinin liipaisijaksi, kuten James Neal, ennen kuin hänet käydään kauppaa Nashville Predatorsin kanssa. Pittsburgh Penguins Pelipaita kerää fanit.

Oletetaan nyt, että kaikki erikoisryhmät ovat suhdanteita, ja Penguinsin teho on terve ja varakas ja palaa noin 23 prosentilla viime kauden alaspäin. Näimme, että Neal osui 18 power-play maalia Penguins 2011-12. Kun Chris Kunitz pudotti 35 maalia vuosina 2013-14, 13 heistä tuli valtapeliin.

Hänen edellinen ura paras? Twelve power-play tavoitteet vuosina 2010-11. Mutta se oli Toronto Maple Leafs, ei ratsastus haulikolla Sid ja Geno.