Montreal Canadiens -tiimi perustettiin vuonna 1909, ja se on yksi Original Six -joukkueista. Montreal Canadiens on voittanut Stanley Cupin 24 kertaa, ei pelkästään National Hockey League kruunun joukkue, on ensimmäinen Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilujoukkue. He saavat paljon faneja, ja Reebok NHL Pelipaidat ovat kuumia myyntiä markkinoilla.

Montreal Canadiens pelasi maanpelaa. Valmistatko kulumista Montreal Canadiens Pelipaita katsomaan pelejä?

Ensimmäisen NHL-pelin pelaaminen uudella Videotron Centerillä, joka rakennetaan kaupungin toivoo olevansa oma NHL-joukkueensa yksi päivä, Canadiens isännöi Pittsburgh Penguinsin esikaupunkipelissä, mikä oli kerran erittäin vihamielinen alue. Se on ollut 20 vuotta siitä lähtien, kun Quebec Nordiques muutti ja muuttui Colorado Avalancheksi vuosina 1995-96. Koko sukupolvi ihmisistä on syntynyt ja on tullut iäksi sen jälkeen, mutta tämä tunne on edelleen.

"Se oli luultavasti 50/50", sanoi Canadiens keskusta David Desharnais, syntyperäinen lähistöllä Laurier-asema, Quebec. "Mutta se on täällä." Punaisten Canadiens-paidojen joukossa oli paljon 18 259 kappaletta, mutta ne ihmiset, jotka olivat yllään ne, eivät olleet kovin kovaa, tai ainakin he eivät saaneet olla.