Toronton Maple Leafs ilmoitti sunnuntaina, että klubi on sopinut vapaan agentin toimittamisesta Brad Boyssiin yhden vuoden sopimuksella. Boyes kutsuttiin alun perin Torinon harjoitteluun ammatillisessa kokeilussa. Jos pidät niistä, mielestäni voit ostaa Reebok NHL Pelipaidat.

Toronto Maple Leafs on yksi Original Six -joukkueista. He ovat voittaneet Stanley Cupin 13 kertaa, viimeisen kerran vuonna 1967. Kuitenkin joukkueen historia ja kulttuuri ovat tehneet sen suurimman kannattajan liigassa. Ja ihmiset pitävät myös Toronto Maple Leafs Pelipaita.

Boyes, 33, esiintyi 78 runkosarjassa viimeisellä kaudella Florida Panthersin kanssa, keräsi 38 pistettä (14 maalia, 24 voittoa) ja 20 rangaistuspistettä. Mississauga, Ontarioin syntyperäinen, on rekisteröitynyt 481 pistettä (203 maalia, 278 voittoa) 762 uralla NHL-ottelussa San Jose Sharksin, Boston Bruinsin, St. Louis Bluesin, Buffalo Sabresin, New Yorkin saariston ja Floridan kanssa. Hän on myös esiintynyt 17 uralla NHL: n pudotuspeleissä, joissa on seitsemän pistettä (kolme maalia, neljä assistenttia). Boyes valitsi alunperin Toronto vuoden 2000 NHL: n tuloluonnoksen ensimmäisellä kierroksella (24. sijalla).