Jääkiekko on yksi suosituimmista ja laajemmin katsotusta urheilusta. Tiedätkö mitä todellinen jääkiekkoiluri tekee, he ottavat huomioon NHL-uutiset ja kun ihmiset puhuvat suosikkihahmistaan, tiedät paljon heistä. Jopa Reebok NHL Pelipaidat on tärkeä jokaiselle jääkiekkoilijalle. Kuten niin monissa vahvoissa joukkueissa kuin jääkiekkomiehet luulet?

Ja tänään me näemme enemmän ja enemmän ihmisiä, kuten jääkiekkoa. He myös keräävät seurassa tai käyvät pelin verkkosivuilla tukemaan suosikkijoukkue tai idoli. Ja nyt ei vain aikuisten jääkiekko, mutta monet lapset ovat hulluja siitä. Joten voimme nähdä vanhempia ja lapsia, jotka katsovat toisiaan. Mikä herkkä hetki. Joten miksi et osta Chicago Blackhawks Pelipaita tukemaan niitä.

Ja niin monta joukkuetta maailmassa, ja Chicago Blackhawks ovat yksi heistä. Hänen NHL Reebok Chicago Blackhawks Pelipaidat alkoi pukeutua mustavalkoisiin vaatteisiin vuoteen 1934, jolloin se esitteli punaisen paletille. Lukuun ottamatta kermanvärisiä valkovuotoa 1935-1937 ja vähäistä designpuseroa tänä aikana, Blackhawks, kuten he sitten kutsuttiin, oli pukeutunut parturi-tyyliin NHL Hockey Pelipaidat 1926-1955. Vuonna 1940 otettiin käyttöön valkoinen univormu, eikä mikään parturi-napaista joukkue tunnettiin. Crest-logo kävi läpi joitakin kosmeettisia muutoksia yhtenäiseen eliniän.