Toiset sen jälkeen, kun Lee Stempniak teki ylitöitä vastaan ​​New York Rangersia vastaan, New Jersey Devils hävisi penkistä, jyrisi yli jään ja riehui veteraani pitkälle laudalle. New Jersey Devils perustettiin vuonna 1974. He saavat paljon faneja, ja monet fanit kuten Reebok NHL Pelipaidat.

Stempniak lopetti 2: 1 tauon Adam Henriquen kanssa 3: 7 ylitöistä ja New Jersey Devils Pelipaita lopetti viimeiset turhautumisen Rangersia vastaan ​​2-1-päätöksellä sunnuntaina. '' Se tuntuu hyvältä, '' sanoi Hynes, joka menetti neljä ensimmäistä peliä, viimeinen ampumavaraa perjantai-iltana. '' Olen todella tyytyväinen joukkueeseen. ''

Stempniak, joka teki ritarikunnan tultaessa leiriytyäkseen tryout-pohjalla, sai myös tyydytyksen lyödä Rangersia, joka oli lähettänyt hänet Winnipegiin kaupankäynnin määräaikaan mennessä.

'' Hyvää on lyödä heitä aina, mutta tärkeämpää, se on valtava voitto meille ryhmänä '', sanoi Stempniak, joka lykkäsi voittajansa Henrik Lundqvistin padon yli kolmen ylitöistä. '' Sen sijaan, että menisitte 0-5: een, voittaaksenne, ottaessasi viimeisen pelin pisteen, käännymme oikeaan suuntaan.

Tappio oli kolmas suora Rangersille, joka avasi kauden kolmella voitolla. '' Mielestäni meidän on oltava huolissamme '', Rangersin puolustaja Dan Girardi sanoi. '' Emme paina mitään paniikkipainiketta missään muodossa, mutta sitä on käsiteltävä juuri nyt. ''