2017-18-runkosarja ei edes ole alkanut, ja St. Louis Blues on jo tuhonnut vammat. Blues-kannattajat olivat kaikki huolissaan vammoista. Saat Reebok NHL Pelipaidat tukemaan St. Louis Bluesia, tule nhlpelipaidatfi.com sivuilla!

Alexander Steen on tällä hetkellä sidottu muualle ennakkotasoon käsien vahinkoa aiheuttaen. Jay Bouwmeester kaipaa kauden alkua nilkkavamman takia, kun taas Patrik Berglund voi olla ainakin tammikuussa olkapäävaurion varalta. Loukkaantumisluettelo kasvoi viikonloppuna, kun joukkue ilmoitti, että 21-vuotias Robby Fabbri jättää jäljelle jääneen ennakkomallin vasemman polven vahingoittumisen jälkeen.

Mutta kannattajilla on vielä luottamusta Bluesille, he saivat voiton sunnuntaina, joka voitti Pittsburgh Penguinsin 4-1. Dmitrij Jaskin pukeutui St. Louis Blues Pelipaita oli pelin suuri mies, jolla oli päämäärä ja avustaja. Myös Jordania Kyrou, Paul Stastny ja Vladimir Tarasenko ottivat myös Bluesille, ja Carter Hutton lopetti 23 laukausta.

Kolmen päivän kolmen pelin jälkeen Blues palasivat päivään, jolloin harjoittelivat Scottrade Centerissä maanantaina. Blues pääsee toiselle koneelle tiistaina lentämään Columbukseen kuudes kahdeksasta preseason peleistä.