Eichel ja Larsson ottivat pisteitä alle neljän minuutin välein, ja Skinner teki maalintekijän ottelun jälkeen, kun Kings otti takaisin rangaistukset sääntelyn loppuun mennessä. Jos olet heidän fani, älä unohda tätä peliä ja Reebok NHL Pelipaidat.

Linus Ullmark tykitti pallon verkkoon ilman harmiaa, ja puolustus oli menettämässä. Kiekko lopulta ajoi ulos Jake Muzzin edessä ja hän ripasi sen Ullmark, joka oli jäillä. Laita Buffalo Sabres Pelipaita paita nähdäksesi peli on paras toiminta. Puolustajat Drew Doughty ja Dion Phaneuf sekä menivät alas kärsivällisillä vammoilla KeyBank Centeriin, joka oli viime vuosien aikana niin kauhistuttava kohtaus Kingsille. Buffalo ylitti Kings 20-4 kolmannella jaksolla ja ylitöitä, ja muutti kaksi viimeistä kolmea Power-Play -tapahtumaa.

Jack Eichel sijoitti kahdesti kolmannella jaksolla, mutta Buffalo Sabresin winless -juoksu venytti neljään ja ylitti tänä aikana 4-3 ylimääräistä tappiota Toronto Maple Leafsille KeyBank Centerissä.