Maalivahdin Andrei Vasilevskiy on palkittu auttamaan johtamaan Tampa Bay Lightningia parhaan ennätyksen joukkoon nimittämällä sen All-Star-peliin Carey Pricein sijasta. Jos olet heidän faninsa, sinun ei pidä hukata tätä peliä ja Reebok NHL Pelipaidat.

Montrealin Canadiensin goaltender Carey Price -ilmoituksen ilmoittamisen jälkeen NHL: n All-Star-peli ei olisi läsnä. Voit valita niiden Tampa Bay Lightning Pelipaita niille. Pultit eivät ole nähneet Kolumbusta 13. lokakuuta lähtien, kun Lightning heitti siniset takit 8-2, ja tiistain kilpailu oli toinen salamannopea, joka lähti Lightningin hyväksi. Silloin, kun salama menee täältä, se on vielä nähtävissä. Jos kysyt Columbusin valmentaja John Tortorellalta, hän tietää tarkalleen, miten hän haluaisi Lightningin vastaavan.

Salama tulee peliin, jossa puuttuu vielä J.T. Miller. Tämä tarkoittaa, että Adam Erne pysyy edelleen kokoonpanossa. Puolustuksessa Braydon Coburn jäi viimeisimmän loukkaantuneen pelin ohi, mutta oli eilen takaisin rullalautailuun tavalliseen jerseyiin.