San Jose Sharks ylpeilee ehkä yksi NHL: n parhaimmista puolustusryhmistä tällä kaudella. Ehdottomasti San Jose Sharks Pelipaita pelaajat harjoittelevat kovasti. Huolimatta vaurioista kärsivistä töistä, Pavelski oli edelleen läsnä Sharksin Stanley Cupin juoksussa. Pavelski oli osallistunut Sharksin 6-3 voittoon St. Louisia vastaan ​​läntisen konferenssin finaalin 1-pelissä.

San Jose Sharksin pääjohtaja Doug Wilson ilmoitti tänään, että klubi on allekirjoittanut vapaan agentin Jeffrey Vielin (@ jeffviel_27) kahden vuoden sopimukseen. Viel suoritti ensimmäisen ammatillisen kaudensa Sharksin AHL-tiimillä, San Jose Barracudalla, pelaamalla yhden vuoden AHL-sopimuksella.

Täysin voimakkaasti Sharksin puolustava parit osoittautuivat valtaviksi, ja ne näyttivät näyttäviä kaikissa jäävyöhykkeissä. ”Ajoitus tuntuu hyvältä”, Pavelski sanoi. ” Reebok NHL Pelipaidat käytettäessä astutte jäälle, kun tulet takaisin, ja se on pudotuspelejä ja pelaat, olet sijoittanut, pelaat kovasti.” Tämän synkän toteutuksen myötä Sharksille he ovat nyt pakko kääntyä muihin keinoihin parantaa tätä tiimiä.