Boston Bruins ja Anaheim Ducks ovat nauttinut samanlaisista aloituksista vastakkaisilla rannikolla puolustuksen ja maalintehtävien saralla; tekijöiden, joiden odotetaan hallitsevan peliä, kun Bruins (4-1) isännöi Ducks (4-1) matineessa, 13:00. ottelu maanantaina TD Gardenissa.

Cassidy kertoi, että Reebok NHL Pelipaidat: tä käyttävä Jaroslav Halak alkaa Bostonista, todennäköisesti vastapäätä Anaheimin Josh Gibsonia. Halak on 1-1, mukaan lukien suljettu voitto Coyotesista 5. lokakuuta. Kahdessa pelissä hänellä on 1,53 maalia. Gibson on 4-1 1,26 maalia vastaan ​​keskimäärin ja .961 säästöprosentti.

Ducks antoi vain yhden maalin jokaisessa neljästä voitosta tällä kaudella ja luopui vain kahdesta ainoassa takaiskuissaan. Samaan aikaan he keskimäärin hieman yli kaksi maalia peliä kohden. Mutta se on ollut tarpeeksi. Anaheim sai apua virkamiehen rullaluistimelta ja hienon pelin 39-vuotiaalta maalivahti Ryan Milleriltä kauden ensimmäisellä aloituskerralla, pelaajan Columbus Blue Jackets 2-1 perjantaina.

Jakob Silverberg ja Cam Fowler sijoittivat ankkoja, jotka ovat voittaneet neljä ensimmäisestä viidestä aloittaakseen kauden. 39-vuotias Miller oli loistava sen jälkeen, kun hänet oli sijoitettu aloittelijalle John Gibsonille toisena yönä selkänojana. Columbus teki maalin Pierre-Luc Dubois -pelissä, ja Joonas Korpisalo sai 22 pelastusta.

Tuloksetonta ensimmäisen jakson jälkeen Anaheim Ducks Pelipaita: llä käynyt Silverberg sai lyhyen käsin, kun hän palautti palloa korottaakseen pariton miehen rynnäkön, joka aiheutui virkamiehen luisun taipumasta. Fowler teki maalin kaksi minuuttia myöhemmin, ottaen pudotuksen ohi Ondrej Kase ja lyömällä Korpisalon oikealta ympyrältä.