Colorado on liigan ainoa joukkue, jolla ei ole tappioita sääntelystä. St. Louis Blues (3-2-3) ei ole ollut läheskään yhtä hyvä, mutta he eivät ole muuttuneet paljon sen jälkeen, kun ovat juhlinneet Cupilla koko kesän. Keskusdivisioonan kilpailijat tapaavat ensimmäiset viisi kertaa tällä kaudella, ja bluesit yrittävät jatkaa määräävää asemaansa sarjassa. He pyyhkäisivat Av: t viime kaudella (4-0) ja ovat 7-1 klubin viimeisissä kahdeksassa kokouksessa St. Louisissa ja 15-3 rakennuksessa Coloradoa vastaan ​​vuodesta 2011.

Avalanche on päässyt uskomattomaan alkuun tällä kaudella istuen (5-0). Lyömättömästä ennätyksestä huolimatta burgundin pojat eivät ole tyytyväisiä ja väittävät, että heillä on paljon parannettavaa. Jos olisin vedonlyönti miehen kanssa, voisin lyödä vetoa, että tämä on yö, jonka MacKinnon käyttää Reebok NHL Pelipaidat: n pisteet kauden ensimmäisessä nelipistepelissä. Mack näyttää loistavan kirkkaimmin, kun valonheitin on päällä, ja sillä on melko (mutta hallitseva) kahdeksan pistettä viiden ensimmäisen pelin aikana.

Koska tämä vuosittainen matka on perustettu vuosina 2013-14, Avalanche on jättänyt Floridan osavaltion joka kausi yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla - joista osa ylityö- tai ampumatappioita, mutta silti tappioita. Tämän vuoden matka Sunshine State -alueelle aiheutti lisävaikeuksia verrattuna aikaisempiin vuosiin, koska se oli ensimmäinen kerta, kun he joutuivat kohtaamaan kaksi Florida-joukkuetta vastavuoroisin iltoina.

Andre Burakovsky, joka käyttää Colorado Avalanche Pelipaita: tä, johti tietä kahdella maalilla, kun taas OT-voittajan sai odottama kaveri. Huonon ensimmäisen jakson jälkeen joukkue olisi voinut vain valmistella matkansa jäljellä olevien 40 minuutin aikana - kohti ottelua Tampa Bayn lauantai-iltana. Se ei ole mitä Avs teki. He palasivat nopeasti ja pystyivät jatkamaan ennätystään 6-0-1 kauden aikana.