Suuri osa Chicago Blackhawksin menestyksestä johtuu siitä kuumasta putkesta, jonka tähden tähtipelaaja löytää seitsemän pelin pisteputkesta, ja neljä näistä peleistä on monipistepelejä. Aivan kuten viime kaudella, kun Kane vei Blackhawksin pudotuspelissä, näyttää siltä, ​​että sama pelaaja on jälleen ilmestynyt.

Patrick Kane, joka käyttää Reebok NHL Pelipaidat: tä, tuottaa jo pelikohtaisen leikkeen 23 pisteellä 18 pelissä. Hänen nykyisen nousevan trendin aikana voimme nähdä, että pelikohtainen suhde vain kasvaa.

Blackhawks ylitti Sabresin voitot pudotuspeleissä (51,6%), tehonsäätötehokkuudessa (20%) ja tukkeutuneissa laukauksissa (15). Jälleen kerran näytti siltä, ​​että kaikki 4 Blackhawks-linjaa olivat aktiivisia ja tuottavia. Tarkastellaan tämän päivän vaikuttavaa joukkuevoittoa jaksoittain.

Kirby Dach avasi tulvaportit. Hän teki pelin ensimmäisen maalin ja Chicago Blackhawks ei koskaan katsonut taakseen. Dach on todistanut Blackhawksin johdon oikeuden päätöksessään pitää hänet NHL: ssä koko kauden 2019-20.

Chicago Blackhawks Pelipaita: n päällä oleva Dach teki Chicagon kaksi ensimmäistä maalia sunnuntain 4-1 voitolla Buffalo Sabres -tapahtumassa. Hänen ensimmäisen tuloksensa oli vaikuttava selkäkäsittely, jossa yhdistyivät nopeus, visio ja kädet. Tämä lisäsi hänen pisteputkensa neljään peliin, ja toisen kauden pisteet antoi hänelle kuusi pistettä - mukaan lukien neljä maalia - viiden viimeisen pelin aikana.

"Minusta tuntuu, että olimme enemmän valmiita tämän pelin alusta", Nylander sanoi. "Pelaimme enemmän joukkueena, yksinkertaisempana D-alueella ja vastaavia asioita. Olemme parantumassa kaikilla pelialueilla ja meidän on vain jatkettava työntöä eteenpäin käytännössä ja vastaavia asioita ja parannettava vain ja parempi täällä. "