Boston Bruins välitti torstaina kolmen pelin voitumattomien putkien 4-1 voitolla Penguinsin yli. Näitä kahta joukkuetta ei erotella paljon itäisen konferenssin sijoituksissa. Bruins teki maalin kahdesti hieman yli kahdessa minuutissa ja sitten Brad Marchand teki yhden maalin sinetöidä voitto. Heidän odotetaan alkavan maalivahdin Jaroslav Halak. Tuukka Rask on kuitenkin asetettu loukkaantuneeseen varantoon aivotärähdyksen vuoksi, kun joukkue kunnioittaa häntä 500. urapelissä.

Bruinsilla ei ole ykkössään maalintekijää, koska Raskille diagnosoitiin aivotärähdys. Hän sai vamman pelin aikana Columbusta vastaan. Se oli hänen toinen aivotärähdys tänä vuonna. Samaan aikaan hänen poissaolo pakottaa Jaroslav Halakin takaisin joukkueeseen hänen kanssaan Boston Bruins Pelipaidat. Daniel Vladar on myös kutsuttu takaisin P-Bruinsista. Tšekin on vielä ilmoittauduttava NHL-otteluun. Boston johti Atlantic Divisionia 66 pisteellä toistaiseksi.

Boston Bruinsilla on kaksi viimeistä vuoden runkosarjan peliä tällä viikolla. He ovat varsin valtava joukkue, jotta he saavat joukon parhaita maalivahtia liigassa. David Pastrnakilla on NHL: n johtava 16 PPG-paita Reebok NHL Pelipaidat tällä kaudella ja hänellä on jo kolme hattu temppua tällä kaudella. Lisäksi Jake DeBrusk on tunnistettu joukkueen ”piilotettuksi Tähtitiloksi” 14 maalia ja 13 apua 43 pelissä. Boston vierailee sitten pingviineissä sunnuntaina. Sen jälkeen he alkavat NHL: n All-Star-tauon.