Detroit Red Wings lopetti pelaamisen torstaina 4-1 tappion vuoksi New Jersey Devilsille. Siipit pelasivat alaryhmää jopa yhdelle ryhmälle ja mikä pettymys se oli. Valmentaja Jeff Blashill kertoi lopettaneensa luistelun Detroit Red Wings Pelipaidat. On vain ajan kysymys, ennen kuin heidät poistetaan pudotuspeleistä. Aikaa ei ole jäljellä ja tilanne on Wingsille melko vakava. Joukkue pelaa Bostonin lauantaina ja New Jerseyssä 25. helmikuuta.

Tämä ei ole ollut tyydyttävä kausi Detroitin Red Wingsille, edes NHL: n huonoin ennätys. Darren Helm oli punainen siipi Stanley Cupin mestaruuden aikana. Mies ehdottaa, että se olisi hänelle huonoin kausi, mutta hän näkee silti positiivisen ominaisuuden. Hän sanoi, että Reebok NHL Pelipaidat asettamisessa on paljon ylpeyttä. Samaan aikaan Anthony Mantha on jo siirtymässä tavoitteisiinsa, koska hän on avainhenkilö joukkueen uudelleenrakennuksessa, vaikka 25-vuotias kaveri suuntautuu kohti RFA: ta.

On ollut kauan aikaa, että Detroit Red Wingsin pääjohtaja Steve Yzerman yrittää parantaa huonointa joukkuetta. Vaikka Wings on nyt kuollut NHL: ssä, Yzerman työskentelee edelleen nuorten kykyjen keräämisessä. Luonnoksenotot ovat tärkeitä, ja joukkueen odotetaan tekevän joitain muutoksia ennen NHL: n kaupan määräajan päättymistä. Jonathan Bernier on osoittanut arvonsa siipille, jotka tarjosivat vakauden mittaa. Hän on tarttunut lähtöpaikkaan yrittäessään pysyä positiivisena.