NHL on hyvissä ajoin päättämässä jousituskaudesta todennäköisellä törmäyksellä Philadelphia Flyersin ja Pittsburgh Penguinsin välillä. Meillä on 24-joukkueen pudotuspelimuoto. Pingviinien olisi pelattava Montreal Canadiensia vastaan, joka saa ensimmäisen kierroksen. Kynä-ampuja Jake Guentzel olisi unohtanut tyypillisen pudotuskauden, mutta todennäköisesti palaa takaisin toimintaan Reebok NHL Pelipaidat törmäyksessä. Odotamme kipinää, joka puuttuu kuukausia.

Pingviinit kohtaavat Canadiensin play-in-kierroksella. Canadiens on yksi 24: n heikoimmasta joukkueesta laajennetulla kentällä. Joukkue oli 12. itäisessä konferenssissa ja jäljellä on 11 peliä. Pingviinien on kuitenkin voitettava heidät huolimatta siitä, että heillä on kirkkaimmat tähdet. Mutta heidän ei pitäisi myöskään katsoa kilpailijoidensa ohi. Kynät olivat monimutkainen joukkue, jolla oli kymmenen parhainta maalia, vaikka se oli huonompi kuin viime vuonna. Pittsburgh oli kuitenkin NHL: n eniten loukkaantunut joukkue tänä vuonna.

Pingviinit kantoivat vain 21 tai 22 pelaajaa suurimman osan kaudesta. Mutta heidän ei tarvitse huolehtia Jake Guentzelin liittymisestä takaisin kokoonpanoon. Dominik Simon on poissa vähintään kuusi kuukautta, eikä hän kuulu 24 NHL-pelaajaan. Hänen ei odoteta käyttävän Pittsburgh Penguins Pelipaidat pitkään. Pingviinit tarttuvat todennäköisesti kolmeen maalivahtiin ja ne ovat hyvä veto terveelle joukkueelle ensimmäistä kertaa tällä kaudella.