Nämä Stanley Cup -pelisarjat alkavat suunnilleen kuukaudessa ja luovat paljon haasteita Boston Bruinsin miehille. Mutta heidän lopullinen tavoite ei ole koskaan muuttunut. Sanotaan, että he pelaavat seuraavia pelejä kotien ja kaupunkien ulkopuolella. Joakim Nordstromilla on samaan aikaan vaikea aika. 28-vuotiaan on käsiteltävä terveyttään ja muotoaan Stanley Cupin finaalissa. Kun hänet testattiin negatiiviseksi COVID-19: lle, hän palaa harjoitteluun heti maanantaina.

Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy ilmoittaisi maalivahdinsa pudotuspeleihin. Hän ei näyttänyt olevan huolissaan matkustamisesta ja leikkimisestä muualle. Loppujen lopuksi tärkein asia on palauttaa kausi mahdollisimman pian. Joukkue on valmis siihen heidän kanssaan Boston Bruins Pelipaidat, vaikka heillä ei ole aavistustakaan mitä tapahtuu. Neljä maalivahtia voitaisiin valita pudotuspeleihin tällä kaudella. Kaikki he ovat positiivisia ja hienoja pudotuspeleissä.

Boston Bruins -fanit jäivät ihmettelemään pelaajia, jotka nimettiin tämän vuoden Hall of Fame -luokkaan. Rick Middletonista tuli yksi B-puolueiden kalleimmista. Middleton oli myös hyvä puolustava puolustaja Reebok NHL Pelipaidat. Samaan aikaan Wayne Cashman voitti juuri kaksi kuppia Bostonissa. Bruinsilla oli kolme pelaajaa, jotka pelasivat kauden parhainta jääkiekkoa. Torey Krug ja Charlie Coyle leikattiin kuumaan putkeensa kauden tauon takia.