Zdeno Chara, 43, on vapaa agentti, eikä Bruins ole sitoutunut tuomaan takaisin kapteeniaan. Zdeno Chara sanoi viime kauden jälkeen toivovansa palata 23. NHL-kaudelleen.

 

Nyt kun tiedämme, että NHL palaa 13. tammikuuta 56 ottelun runkosarjalla, on 43-vuotiaan Charan aika päättää, haluako hän palata 23. NHL-kaudelle vai ripustaa heidät. Ja puolestaan ​​on Bruinsin aika päättää haluavatko Chara takaisin. Pystyykö hän taas käyttämään samaa Bruins Jääkiekko Pelipaidat -vaatetusta?

Charan iästä huolimatta on edelleen erittäin kyseenalaista, onko tämä oikea aika siirtyä tulevasta Hall of Famerista. Hän on edelleen yksi liigan parhaimmista rangaistustappajista, ja - Patrice Bergeronin, David Krejcin ja Tuukka Raskin lyömällä 30-luvun puoliväliinsä - Bruins on edelleen hyvin voitossa-tilassa.

 

Sininen viiva on edelleen Bostonin heikkousalue, kun NHL-kausi 2020-21 lähestyy. Runkosarjan on tarkoitus alkaa 13. tammikuuta, ja juuri nyt uudet Bruins- Jääkiekko Pelipaidat  pukeutuneet Bruinsit lähtevät uuteen kampanjaan ilman ihanteellista määrää lahjakkuutta, syvyyttä tai kokemusta sinisellä viivalla.

 

Bruinsin presidentti Cam Neely puhui Charan vapaasta toimistosta maanantaina ja sanoi, että joukkue keskustelee veteraanin kanssa paluusta. Mutta kaikki tulee siihen, että molemmat osapuolet sopivat sopivuudesta eteenpäin, jättäen mahdollisuuden, että B: t eivät tuo takaisin pitkäaikaista kapteeniaan.