Josi, jolla on nro 59 pelipaidan hallitseva Norris Trophy -palkinnon voittaja NHL: n parhaimpana puolustajana, teki jatkoajan kello 2:57 ja antoi Nashville Predatorsille 3-2 voiton tiistai-iltana Chicago Blackhawksista.

Jatkossa Josi ja Jääkiekko Pelipaidat ottivat syötön Granlundilta, kuljettivat kiekkoa oikealla puolella, leikkasivat koloon ja liukastivat laukauksen maalivahdin Malcolm Subbanin alle.

Ensimmäinen maali tuli voimapelissä, kun Dylan Strome pukeutui Miesten NHL Chicago Blackhawks Pelipaita piti toisen kauden: Blackhawks piti 1-0-etumatka ensimmäisen jakson loppupuolella, mutta Petoeläimet tasoittivat pelin noin viisi minuuttia toiseen jaksoon. ensimmäisestä uratavoitteesta Yakov Treninille. Matias Janmark (ei, kuten Pat Foley kutsui häntä, Calle Jarnkrok) muutti puolustusalueen takeawayn irrotettavaksi maaliksi 2-1: lle.

Alex DeBrincat on ollut toistaiseksi tulessa tällä kaudella, ja on saanut kuusi pistettä kuudessa ottelussa. Hän on ollut kriittinen osa joukkueen voimapeliä ja on tehnyt kuuden parhaan paremmaksi. Vuosien 2019-20 epämääräisen kauden jälkeen DeBrincat on aloittanut vuoden oikealla nuotilla. Puuttuminen hänestä kokoonpanosta on vaikeaa Blackhawksille.

Blackhawks menee tiistai-otteluun voittajana kahdessa kilpailussa peräkkäin, mutta heidän kokoonpanoonsa tehtiin kaksi merkittävää iskeä, kun hyökkääjä Alex DeBrincat ja puolustaja Adam Boqvist, sekä Jersey että NHL: n COVID-19-protokollassa.