BOSTON - Brad Marchand teki kaksi maalia, Jake DeBrusk NHL Pelipaidat rikkoi tasapelin kolmannen erän alussa ja Boston Bruins voitti vieraissa Dallas Starsin 3-1 voittaen kauden avausottelunsa lauantai-iltana.

Tämä on ensimmäinen Bruinsin ja Starsin välinen kohtaaminen sitten 27. helmikuuta 2020.Brad Marchand yllään Boston Bruins Pelipaita anad aloitti maalinteon muuntamalla ensimmäisen jakson rangaistuslaukauksen, sitten sinetöi Bostonin voiton tyhjään maaliin kolmannessa erässä. DeBrusk katkaisi 1-1-tasatilanteen kolmannessa erässä, kun hän laittoi kiekon maalin eteen luistellessaan alhaalta läpi reboundin, joka aloitti ensimmäisen kautensa sitten vuoden 2006 ilman pitkäaikaista maalivahtia Tuukka Raskia rosterissa. Nick Foligno, Erik Haula ja David Pastrnak saivat kukin syöttöpisteet ja Jeremy Swayman NHL Pelipaidat pysäytti 27 laukausta Bruinsille, joka ei jäänyt kertaakaan jälkeen.

Per NHL Stats, Marchand siirtyi tasapisteisiin Vincent Lecavalierin kanssa kolmannelle sijalle NHL:n kaikkien aikojen rangaistuslaukausmaalien listalla - kaksi vailla Pavel Buren liigan ennätystä, joka on seitsemän, koska laukaukset otettiin käyttöön kaudella 1934-35.

"Heillä on hyviä nuoria lahjakkuuksia, isompia vartaloita, jotka voivat käyttää Boston Bruins Pelipaita ja liikkua jäällä", Bostonin valmentaja Bruce Cassidy sanoi. Bruins oli viime kaudella aivan liian kärkipäässä maalinteko-osastolla. Jos DeBrusk ja uuden näköinen kolmas linja voivat antaa Bostonille kunnon tuotantoa tänä vuonna, se vie pitkän matkan kohti joukkueen Stanley Cup -tavoittelua.