NHL: n Centennial The Los Angeles Kings "50 vuotta edellinen NHL All-Star Games ja Hollywoodin asettaa kaikki vaikuttaneet suunnitteluun Reebok NHL Pelipaidat joka kuluu aikana 2017 Honda NHL® All-Star Game Staples Centerissä Los Angeles on sunnuntai, 29 tammikuu.

Kaikki neljä All-Star joukkue Los Angeles Kings Pelipaita ovat ostettavissa alkaen tänään shop.NHL.com, joukkue LA Säilytä Staples Centeristä ja NHL Powered by Reebok Store New Yorkissa. Pelipaidat on saatavilla valitse lähikaupat, kuten kannet pukuhuoneella, DSG ja Fanzz, seuraavan viikon kuluessa.

Los Angeles Kings, jotka ovat 50 vuotta täyttävää, ja kaupunki Los Angeles tulee olla isäntänä 2017 Honda NHL® All-Star Weekend. Juhlallisuudet alkavat avaamisen 2017 NHL Fan Fair ™, mukaan lukien NHL® Centennial Fan Arena, on torstai 26 tammikuu; jatkaa juhla 100 Greatest NHL pelaajat NHL100 on perjantai 27 tammikuu ja 2017 Coors Light NHL All-Star Skills Competition ™ on lauantai 28 tammikuu; ja lopuksi 2017 Honda NHL® All-Star Game sunnuntai tammikuu 29. Listan NHL.com/AllStar lisätietoja.