Philadelphia Flyers perustettiin vuonna 1967, hän on ollut kahdesti voittanut Stanley Cupin. Ensimmäinen toissijainen 1973-1974 kausi, on lisäksi Original Six joukkue voittaa ensimmäisen Stanley Cup joukkue. Edelleen 1 1974-75, hänestä tuli ensimmäinen joukkue historiassa kuin NHL Original Six joukkue voittaa peräkkäistä Stanley Cup. Vuonna 1979-1980 kausi, Flyers oli 35 peräkkäistä pelejä lyömätön ennätys, tämä levy ei ole vielä rikki. Nykyään yhä useammat ihmiset pelata NHL urheilu, ja ne kuluvat Reebok NHL Pelipaidat pelata sitä.

Flyers tuli kauden pätevää syytä optimismiin. Heillä oli tänään alku 2013-14 kampanjan, mutta vähitellen kääntyi alle valmentaja Craig Berube. Niin kauan kuin he oppivat virheistään ja paremmin valmistautunut kauden aikana harjoitusleirillä, tuntui järkevältä uskovat olisi playoff haastaja.

He myös valmis vaatimaton 2,58 maalia per peli, vaikka hirviö vuodessa Jakub Voráček. Me tutkia yksittäistapauksissa alamme tarkastellaan yksittäisiä pelaajia, mutta lyhyt versio on Flyers oli lupaavia nuoria, jotka heijastettiin lisäämään, mutta ei. Maalivahti Steve Mason myös viettänyt muutaman stints sivussa, joka maksaa Flyers varmistusvälineenä Ray Emery osoittautui merkittävästi alentaa tällä kaudella. Niistä tulee yhä suositumpi maailmassa, ja Philadelphia Flyers Pelipaita myös liian.