Chicago Blackhawks etsii uutta johtajaa, koska he ovat ilmoittaneet John McDonoughin helpotuksesta. Hawksit kaipaavat jälkikauden kolmannen kerran. Se oli valtava siirto, jotta voimme nähdä, kuka hallitsee jäällä tapahtuvaa. Joukkue oli vielä enemmän ylös ja alas, kun Jeremy Collitonista tuli joukkueen päävalmentaja. Mutta hänestä on tullut myös kiistaton päävalmentaja tällä kaudella 2019-20.

Koronaviruspandemia on keskeyttänyt NHL-kauden, mutta jään jääkiekon voimakas fandomi ei koskaan jätä meitä. Chicago Blackhawksilla on joukkueen logo edessä, joka myydään faneille hyväntekeväisyysjärjestön tukemiseksi kokeiluaikoina. Nämä naamiot myydään kolmessa pakkauksessa 24,99 dollaria. Kaikki tuotot lahjoitetaan Feeding America ja Food Banks Canada COVID-19 -rahastoon. Ehkä he voisivat myydä samanaikaisesti Reebok NHL Pelipaidat virusta vastaan.

Lisäksi Blackhawks lainaa laitteiden sanitaatiokoneen General Motorsille kasvattaakseen sen kykyä tuottaa kasvonaamarit. Takaisin joukkueeseen itse, Hawks tarvitsee apua sinisellä linjalla. Dustin Byfuglien oli hyvä eteenpäin ja siitä todella tuli supertähti. Mutta hän on nyt 35-vuotias ja hänen sopimuksensa Winnipeg Jetsissä on päättynyt. Vaikuttaa siltä, ​​että Hawks saattaa hänet takaisin. Hänen ikänsä on kuitenkin ongelma pitää hänet poissa Chicago Blackhawks Pelipaidat huolimatta hänen avustaan ​​lyhyellä aikavälillä.