Colorado Avalanche ei pelkästään ansainnut siemennumeroa 2, vaan se on myös yksi suosikkeista voittaa 2020 Stanley Cup. Joukkue kohtaa keskiviikkona Arizonan kojootit. Avalanche voitti viimeksi Stanley Cupin vuonna 2001, mutta he tekivät pudotuspeleissä kolmannen suoran kauden tällä kaudella. Nathan MacKinnon onnistui 58 joukkueen apua tällä kaudella ja Avalanche on 21-14-4, joka sitoi runkosarjan sarjan 1-1 Arizona Coyotesia vastaan.

Colorado Avalanche on korkein pisteytysjoukkue lännessä. Mutta heillä on vielä tehtävää, kun he kohtaavat Vegas Golden Knightsin pudotuspeleiden ensimmäisellä kierroksella. Heidän kilpailijansa sulkivat runkosarjan vahvalla noottilla. Erik Johnson viettää jääkiekkoajan offseasonsa ilman Colorado Avalanche Pelipaidat, mutta tarkkailemalla hevoskilpailuaan. Hänen kokemus on välttämätön avustajille. Vaikka Johnson jäi 11 kokonaispelissä menettämään vamman, AV: t tarvitsevat Johnsonin fyysisyyttä.

Nazem Kadri aloittaa uuden luvun liittyessään NHL: n parhaimpiin nuorten joukkueisiin. Miehellä on nyt mahdollisuus lunastaa pudotuspeleinsä. Kadri oli vahva kiekolla ja vaikutti tulostaululle. Hänen joukkuetoverinsa Nathan MacKinnon on myös valmis soittamaan asioita. Mies Reebok NHL Pelipaidat kanssa on yksi maailman parhaista pelaajista. Hänelle tämä on ensimmäinen todellinen mahdollisuus voittaa. Avalanche ovat terveellisempiä ja syvempiä kuin ennen.