Petr Mrazek teki 22 ensimmäistä uraauurua Stanley Cupin pudotuspeleissä ja Detroit Red Wings voitti tiistaina Tampa Bay Lightning 3-0 Joe Louis Arenassa ottamaan 2-1-sarjan lyijyn Itä-konferenssissa ensimmäisellä kierroksella. Pelaajat käyttävät Reebok NHL Pelipaidat näyttää niin komealta.

Red Wings eteenpäin Justin Abdelkader teki sarjansa debyyttiä ja avusti. Hän kaipasi kahta ensimmäistä peliä ja viimeiset neljä runkosarjan peliä käsi-loukkaantumisen vuoksi. Tämä on huono uusi.

Peli 4 on torstai Joe Louis Arenalla. Datsyuk antoi Red Wingsille 1-0 lyijyn 8:46 ensimmäiselle jaksolle, kun Tomas Tatar -joukkueen laukaus vasemmalta kohdalta kääntyi nilkan päältä, kun hän oli menossa verkkoon. Sheahanin teho-pelin tavoite 6:42 kolmannen jakson aikana teki sen 2-0. Sheahan lähetti selkärankahyökkäyksen Bishopin ohi, kun Abdelkader lähti liikkeelle. Se oli Sheahan ensimmäinen uran pudotuspeleissä. Salamapäällikkö Steven Stamkos ei ollut jäällä mistään Tampa Bayn ensimmäisestä tehopelistä, joka tuli ensimmäisen vaiheen puolivälissä. Stamkos teki slimmaisen rangaistuksen Helmille, kun voittopeli päättyi.

Joten, jos pidät niistä myös, niin sinulla on Detroit Red Wings Pelipaita? Älä viitsi! Osta se itsellesi!