Datsjuk jäi 19 pelejä viime kaudella vammoista, mutta hän sijoittui yhdeksi kahdeksasta NHL keskimäärin pisteeseen per peli tai parempi. Hänellä on paljon faneja, ja kuluminen Reebok NHL Pelipaidat.

Kumpikaan tuli yllätyksenä fantasia omistajia, jotka laati Datsjuk tietämättä, mitä he olivat joutumassa perustuvat viime kausina. Hän on arvokkain fantasia saamisen Detroit Red Wings ja top-20 fantasia soittimen terveitä 75-80 pelejä, mutta hän kääntyi 37 20. heinäkuuta ja jo toisen loukkaantumisen huolenaihe jälkeen Colts nilkan leikkauksen. Vaikka hän oli loukkaantunut voinut osallistua kilpailuun, fanit silti ostaa Detroit Red Wings Pelipaita.

Paras strategia Datsjuk on nähdä, jos hän liukastuu neljännen, viidennen tai jopa kuudennen kierroksen riippuen liiga. Jos liigassa on loukkaantunut varanto, ostaa pieni ja toivon Datsjuk voi olla tehokas pisteytys viisas palattuaan. Pistoon häntä IR ensimmäisten viikkojen voit ottaa puukottaa mahdollinen nukkuja pois luopuminen lanka ja lopulta sisällyttää eliitti tason vahvistaminen.