Sidney Crosby mainitsi muutama kerta offseason aikana, että nopeus oli yksi niistä asioista, jotka hän halusi pitää yllä pysyäkseen muissa NHL: ssä. Joten meillä oli kysymyksiä sunnuntaina sen jälkeen, kun Crosby oli suorittanut tehtävänsä jäällä UPMC Lemieux Sports Complexissa. Aikuisena kasvaa, Crosby, joka käyttää ylimääräistä Reebok NHL Pelipaidat: tä, kävi vuosittain moottorikelkkailukesäleirillä Charlottetownissa, PEI. Hän sukeli harjoituksiin, joista osa on aika haastavaa kehittää paras mahdollinen luistelu tekniikka.

Pittsburgh Penguins -valmentajat eivät tuhlanneet aikaa vapaa-agenttihankinnan Brandon Tanevin kanssa. Penguins-harjoitusleirin ensimmäisenä päivänä valmentajat istuttivat Tanevin Evgeni Malkinin ja Alex Galchenyukin viereen Penguinsin toiseksi pisteytyslinjaksi. Malkinilla on siru olkapäällään todistaakseen, että hän ei ole liian vanha ja Galchenyuk etsii uutta alkua hyökkäävänä aseena.

Jos ei muuta, Erik Gudbranson roikkuu takaisin Pittsburgh Penguinsin pukuhuoneeseen Karpalo ja keskustelee toimittajien kanssa, kun hänen joukkuetoverinsa vievät harjoittelutilansa eri puolille katsoakseen Pittsburghin Steelers-peliä. "Pidimme siitä, mitä hän on tuonut joukkueeseemme, kun hän on ollut täällä", valmentaja Mike Sullivan sanoi. ”Hän on korkeahahmoinen lapsi. Hän on hauska kaveri olla lähellä. Hän tuo pukuhuoneeseemme tietyn pätkän, josta pidämme. ”

Simon ja Hornqvist Pittsburgh Penguins Pelipaita: llä tekivät kumpikin maalia ottelussa, hyvä merkki siitä, että viimeisen kauden loppua kohti koottu linja jatkaa peliä. Vaikka Mike Sullivanin linjajoukkojen päähänpiston ennustaminen on hölmön tehtävä, ei olisi yllättävää, jos hän jatkaa lukumäärää kyseisen kolmion kanssa säännöllisen kauden alkaessa kolmantena linjanaan, jota vahvat esitykset, kuten sunnuntai, vain vahvistavat .